U trendu

Bulatović (SSP): Prostačka retorika čelnika vladajućih stranaka pokazuje da je njima …

Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dejan Bulatović izjavio je danas da se „po zapaljivoj ali prizemnoj i prostačkoj retorici“ kojoj čelnici vladajućih stranaka „svakodnevno pribegavaju u svojim obraćanjima pravoj opoziciji“, može videti „da je strah potpuno preovladao režimskim strankama, a Srpskom naprednom strankom (SNS) na prvom mestu).

Bulatović je u pisanoj izjavi naveo da je, u tom kontekstu ministar poljoprivrede Branislav Nedimović „počeo na jedan potpuno nedoličan način za visokog državnog činovnika da komentariše i njegov izgled“.

„Iza tog uličarskog rečnika zapravo krije svoju nesposobnost i nemoć da odgovori makar na jedno od mojih pitanja, koja mu u ime poljoprivrednika Srbije postavljam od setve do žetve i tako u krug svake godine“, rekao je Bulatović i dodao da „po svim validnim parametrima, srpska poljoprivreda propada“, kao i da je „uzevši u obzir da je Srbija pretežno poljoprivredna zemlja, zločin utoliko veći“.

Bulatović je naveo da će „kada dodje do smene vlasti, za svaki štetni ugovor, odluku i uredbu, ministar Nedimović neodložno odgovarati pred zakonima i sudovima ove zemlje“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.