U trendu

Čanak: Skoro se nije tako nisko palo kao u napadu na Natašu Jeremić

Predsednički kandidat i lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je večeras da je ova kampanja jedna od najprljavijih i da se dugo nije tako nisko palo kao u slučaju kada je potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov saopštio da je suprugu predsedničkog kandidata Vuka Jeremića Nataša Jeremić vodja narko klana.
On je za televiziju N1 rekao da u ovom slučaju mora da odgovara onaj koji je izrekao klevetu i da tako nešto ne može da ostane na nivou „društvenih mreža, izvinjavanja ili neizvinjavanja“.

„Napasti ženu, Natašu Jeremić da je narko-bos to je uvredljivo, pre svega logički i za svakog poštenog čoveka. Za to neko mora odmah da odgovara. Sudski. Predsednik SNS mora reagovati, a on je koliko sam čuo reagovao. Taj potpredsednik mora biti uklonjen sa funkcije, inače to znači da stranka stoji iza njega“, rekao je Čanak.

Čanak je dodao da je važno da napad na Natašu Jeremić bude poslednji napad na članove porodica političara i da u takmičenju „ko će se više dodvoriti vodji“ može doći i do gorih stvari.

On je pozvao SNS da osudi i reaguje na izjavu Jovanova i time pokaže da ne stoji iza napada i dodao da pruža punu podršku Nataši Jeremić da izdrži napade.

Čanak je dodao i da su napadi na Natašu Jeremić i brata premijera Srbije Aleksandra Vučića neuporedivi, jer je Andrej Vučić aktivni član SNS i kao takav podložan kritici.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar