U trendu

Danas: Vučićev odgovor Djilasu zavisi od rezultata istraživanja javnog mnjenja

Odluku da li će se u gradu Beogradu održati novi izbori predsednik države i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić doneće na osnovu rezultata istraživanja javnog mnjenja, odnosno „opipavanja pulsa birača“ posle sastanka sa predsednikom Stranke slobode i pravde Draganom Djilasom, koja bi trebalo da budu završena do petka.

„S obzirom da Vučić nije bio zadovoljan rezultatima SNS, kako na republičkom nivou, a posebno u Beogradu, nova istraživanja javnog mnjenja počela su da se izradjuju već drugog dana od održavanja izbora“, piše list Danas pozivajući se na izvor iz krugova bliskih SNS.

Kako je taj izvor naveo, „i sa zakazivanjem sastanka sa Djilasom je Vučić sačekao dok ne dobije rezultate prvih sondaža“, prenosi Danas i podseća da bi Vučić trebalo da ove sedmice odgovori na Djilasov predlog o održavanju novih beogradskih izbora.

„Vučić sada želi da vidi kako njegovi birači primaju sastanak sa Djilasom, kako to prima celokupno javno mnjenje, a kako opozicioni birači. Na osnovu toga će donositi dalje odluke o beogradskim izborima“, rekao je izvor lista Danas.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.