U trendu

Djilas: Ko napada Vidića, taj ne želi dobro srpskom fudbalu

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas ocenio je danas da ne želi dobro srpskom sportu onaj ko napada bivšeg fudbalera Nemanju Vidića, jer zbog sportista poput njega, dodao je on, deca u Srbiji se bave sportom i maštaju kako će igrati za svoju zemlju.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza izjavio je ranije danas, nakon što su opoziconi lideri Dragan Djilas i Boško Obradović podržali bivšeg fudbalera Nemanju Vidića koji je kritikovao FSS, da su oni „propali“ političari, a da sada izražavaju zabrinutost za srpski fudbal, preneli su mediji.

„O političkim procenama Slaviše Kokeze neću da govorim, a ne bi smeo ni on. UEFA strogo zabranjuje bilo kakav uticaj države i politike na fudbal, a još strože zabranjuje funkcionerima saveza da se bave politikom“, naglasio je Djilas u pisanoj izjavi.

Djilas je kazao da Kokeza pokušava da ga „upetlja“ u svoj obračun sa reprezentativcima Srbije i po „diktaturi svog šefa“ optužuje ga da hoće da preuzme FSS.

„Nisam izgovorio ni jednu jedinu reč o Slaviši Kokezi, FSS i fudbalu u Srbiji. Nemam nikakvu ambiciju da se bavim Fudbalskim savezom Srbije“, istakao je on.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar