U trendu

Djilas u Mladenovcu: Neće biti revanšizma, ali će biti pravde

Novac gradjana Srbije treba ulagati u ljude, a ne u stadione, da bi lekari, sestre, učiteljice, vaspitačice i drugi imali pristojne zarade od kojih njihove porodice mogu da žive, a ne da i mladi i oni stariji beže u inostranstvo, izjavio je večeras u Mladenovcu predsednik Stranke Slobode i pravde Dragan Djilas.

„Ovaj režim se raspada pa je aktuelna vlast veoma agresivna prema onima koji drugačije misle, ili imaju svoj stav. Zato treba da se borimo za jake i stabilne institucije koje će garantovati prava i slobode svim gradjanima. Dakle, neće biti revanšizma, ali će biti pravde“, rekao je Djilas u Mladenovcu.

On je kazao i da se ne može znati kakav će biti odgovor režima na bojkot, ali da će se Srbija za slobodu izboriti uprkos ogromnoj agresiji koju režim generiše.

„Baviti se politikom je privilegija, a Ivo Andrić kaže ‘život nam vraća onoliko koliko mi dajemo’, zato pokažimo koliko mi dajemo“, rekao je Djilas.

Član Glavnog odbora i preduzetnik Dejan Čokić je ukazao da se biznisom bavi tri generacije Čokića, ali da nikada nije bilo gore jer je aktuelna vlast veoma bahata prema onim biznismenima koji imaju „drugačiji politički senzibilitet“.

Za predsednika Inicijativnog odbora SSP u Mladenovcu izabran je Predrag Erčević koji je istakao da je bojkot jedini i pravi odgovor na bahatost i nasilje aktuelne vlasti, kao i da će se režim itekako kajati zbog strahovlade koju je nametnuo.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.