U trendu

Djilas: U narednih nedelju dana ćemo objaviti da li izlazimo na izbore

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas izjavio je danas da će u narednih nedelju dana doneti odluku da li će ta stranka učestvovati na predstojećim izborima u aprilu.

On je ocenio da je potrebno jedinstvo svih opozicionih organizacija za pobedu na izborima, jer ako opozicione stranke „same“ izadju na izbore, „neće uspeti ništa da promene“.

„Verujem da ćemo u narednih nedelju dana doneti odluku o učešću na izborima i ako izadjemo na izbore, imamo šanse da pobedimo“, kazao je Djilas na konferenciji za novinare u Rači.

Rekao je da se trenutno čeka da i neke druge organizacije saopšte svoje stavove o izlasku na izbore, pa će se potom javno objaviti ta odluka.

„To su teške odluke i o njima se puno promišlja. Očekujem da će i Pokret slobodnih gradjana, Narodna stranka, Demokratska stranka, Pokret za preokret, Sindikat Sloga uskoro doneti odluku“, kazao je on.

Djilas je rekao da se „ne uzda“ u to da će putem medija opozicija uspeti da komunicira sa narodom, već je najbolji način obilazak Srbije i razgovor sa ljudima.

„Ljudi vide nepravdu i razlike, tako da verujem da možemo da pobedimo, ne samo u Beogradu, nego u celoj Srbiji“, naglasio je Djilas.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar