U trendu

Djilas: Zašto predstavnici MMF ćute na gubitke EPS-a

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas upitao je danas predstavnike misije Medjunarodonog monetarnog fonda (MMF), koji su, kako je naveo, „izgovarali hvalospeve na račun ekonomskih reformi“, zašto ćute na gubitke Elektroprivrede Srbije (EPS) i na činjenicu da je Srbija „na poslednjem mestu medju jedanaest zemalja centralne Evrope po rastu BDP-a u prvom kvartalu“.

„Nestručno vodjenje, plus pljačka i isisavanje para, od nemogućeg su napravili moguće. Elektroprivreda Srbije je 2018. godinu završila sa gubitkom od 11 miliona evra. Nekada najveći investitor u Srbiji, EPS je pod vodjstvom Vučićevih nesposobnih, ali poslušnih kadrova, postao jedan od najvećih problema srpske ekonomije“, naveo je Djilas u pisanoj izjavi.

On je kazao da Srbiju uskoro očekuje povećanje cene struje i ocenio da će nakon toga „početi i kampanja da EPS kao gubitaš treba da se proda strancima“.

(Beta)

3 komentara
  1. bambi

    Je li kravata vise nije u modi?

  2. Balkan

    Milovane, Milovane ti mnogo slusas gospodina Vucica i trabante njegove, da li je protiv gospodina Djilasa bilo kada i od bilo koga pokrenuta istraga vezana za tih fantomskih 500 miliona ili ti to samo na bazi price zakljucujes. Ako i ti imas dokaze kao i ovi na vlasti zamoli tuzioca da pokrene postupak i da gospodina Djilasa vec jednom osude. Ako ni ti kao i ova vlast nema dokaza nego samo pricu onda je bolje da ucutis i ne talasas. Ziveli

  3. Milovan

    Pa prosto.Djilase,vrati 500 miliona koje si ukrao i eto nasih para. A ti pokrao,i pitas gde su nase pare.??!! Pa nase pare su kod tebe i tvojih pajdasa lopova.

Napišite komentar