U trendu

Donald Tramp još neće dobiti svoju voštanu figuru u Jagodini

Predsednik Skupštine grada Jagodine i Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da još ne planira voštanu figuru novog američkog predsednika Donalda Trampa u Muzeju voštanih figura u Jagodini.

Na konferenciji za novinare, na kojoj je govorio o poseti SAD gde je prisustvovao inauguraciji Donalda Trampa, Marković je rekao da bi neko dobio voštanu figuru mora da ima odredjene zasluge.

„Ne mogu ja da pravim voštane figure svih predsednika država koje sam posetio. Treba da prodje odredjeno vreme, da vidimo kako će nova američka administarcija da se ponaša. Ono što mi iz Srbije tražimo jeste da se ne primenjuje sila i moć kada se odlučuje o Srbiji već da kriterijum bude pravo i pravda. Samo to Srbija traži od Amerike, ne tražimo ni novčanu pomoć ni bilo šta drugo. Mogu da konstatujem da će biti malo drugačije nego što je bilo pre, a voštanoj figuri o tom po tom“, rekao je Marković.

U Muzeju voštanih figura u Jagodini najveću pažnju izaziva voštana figura ruskog predsednika Vladimira Putina koja je postavljena marta prošle godine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.