U trendu

Dušan Petrović: U drugom krugu nema te izlaznosti koja će spasiti Vučića

Poslanik Zajedno za Srbiju Dušan Petrović izjavio je da će Vuk Jeremić ući u drugi krug predsedničkih izbora i da nema te izlaznosti koja će tada spasiti kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića.

„Nijedan drugi kandidat nema snagu da ostvari ovakav politički trijumf i odbrani demokratiju i zdravu pamet u Srbiji“, rekao je Petrović u intervjuu za portal Komentar-pres (www.komentarpress.net) objašnjavajući zašto je podržao Jeremića.

Petrović je kazao da sve što je potrebno da se uradi da bi bilo drugog kruga jeste da se spreči „kradja i otimačina glasova“ u prvom krugu izbora.

„Biće to veliki poduhvat gradjana Srbije“, rekao je Petrović.

Na pitanje koliko je povoljno za opoziciju što će drugi krug izbora, ako ga bude, biti održan na Uskrs, Petrović je kazao da veruje u veliku energiju koja će zapljusnuti Srbiju kada se suoči sa drugim krugom izbora.

„Postoji ogromna potreba da se izbavimo od ovog lošeg zivota, laži, prevara i poniženja koje stvara Vučićevo samovlašće. Ovogodišnji najveći hrišćanski praznik je pravi dan za novi početak“, rekao je Petrović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar