U trendu

Dveri: Kurti dao Vučiću autobuse za kontramiting, Vučić Kurtiju opštine na severu Kosova

Pokret Dveri ocenio je danas da je kosovski premijer Aljbin Kurti srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću „dao“ autobuse koji voze u Beograd na miting vladajuće stranke, dok je zauzvrat Vučić Kurtiju „dao“ opštine na severu Kosova.

„Dok SNS na čelu sa Aleksandrom Vučićem danas održava kontramiting u Beogradu, na severu KiM su se oglasile sirene za opasnost jer albanski separatisti, predvođeni specijalnim jedinicama ROSU, spremaju upad u opštine na severu Kosova i Metohije“, naveo je pokret Dveri u saopštenju.

Dveri tvrde da na Vučićev miting dolaze i Albanci sa Kosova i Metohije „i to autobusima iz Prištine, sa registarskim tablicama lažne države Kosovo“.

„Ovo predstavlja očigledan primer pomoći Aljbina Kurtija svojim koalicionim partnerima iz SNS-a, dok je zauzvrat SNS vlast skoro ispraznila sever Kosova i Metohije, pritiscima da Srbi moraju da dođu na današnji kontramiting u Beograd. Time se očigledno stvara ambijent da se sprovede plan Vučić-Kurti o zauzimanju opština na severu Kosova i Metohije od strane albanskih separatista“, ocenili su iz Dveri.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.