U trendu

Dveri očekuju veliki uspeh na beogradskim izborima (VIDEO)

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović je večeras ocenio da će uspeh koji će Dveri ostvariti na beogradskim izborima biti „veliki i snažan motor razvoja“ čitavog pokreta.

Obradović je naveo da se Dveri koje su danas proslavile svoju slavu, Svetog Savu, i 19 godina postojanja, za martovske izbore za odbornike Skupštine Beograda pripremaju kao za svoj veliki korak napred.

„To je nov izazov pred našom Gradskom organizacijom i zato bih joj poželeo ozbiljan uspeh na beogradskim izborima, jer će to biti veliki iskorak i snažan motor razvoja čitavog našeg pokreta u 2018. godini“, rekao je Obradović.

„Iza nas je 19 godina od osnivanja, 15 godina tokom kojih smo se bavili raznim oblicima nevladinog rada, borbe za nacionalnu kulturu i društvena pitanja iz potpuno drugačijeg ugla – hrišćanskog, svetosavskog, kosovskog, porodičnog ugla. Evo, već šest godina se bavimo i politikom, a poslednje dve godine smo registrovana politička stranka i parlamentarna politička organizacija“, naveo je on.

Dodao je da Dveri idu „putem vere i srpstva“, i da im „ne pada napamet da od tog puta odustanu“.

Po rečima Obradovića, „nema lepše stvari za bilo kojeg Srbina od slavljenja Svetog Save – jedinog istinskog oca naše nacije“.

„Smatramo da možemo čitav narod i državu zajedničkim radom i zajedničkim dobrim delom vratiti na istorijski pravi put“, rekao je Obradović na proslavi u stranačkim prostorijama.

Član Predsedništva Dveri i organizacioni sekretar Zoran Pavlović je podsetio da su tu organizaciju pre 19 godina osnovala tri studenta i „Dveri su stigle 2012. godine da dobiju podršku 200.000 gradjana Srbije, 2016. poslanički klub, a sada se spremamo da u Beogradu izadjemo na izbore sa šansama da ostvarimo ozbiljan rezultat“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar