U trendu

Dveri: Oproštajni govor uplašenog Vučića – najava postvučićevske epohe

Srpski pokret Dveri saopštio je da je javnost sinoć čula, tokom televizijski intervju, „oproštajni govor uplašenog Aleksandra Vučića suočenog sa krahom svoje politike i sa jasnom voljom naroda da ga ne želi više“.

„Vučić po ko zna koji put pokušava da odgovornost za dešavanja prebaci na državotvornu opoziciju, koja je, kako je dobro obavešten, u velikom porastu i jeste nova noseća snaga koja je svojim aktivnostima pokazala da je ‘car go'“, rekla je potpredsednica Dveri Tamara Milenković Kerković, u pisanoj izjavi.

Kako je navela, „ovo nije isti predsednik Vučić koji je pre samo mesec dana svojom arogancijom pokušao da ponižava poslanike u Narodnoj skupštini, već čovek suočen sa rapidnim urušavanjem sopstvenog autoriteta, koje je na toj skupštinskoj sednici i započelo“.

„Do ovog intervjua mislili smo da u Vučićeve reči veruje samo on. Sada je jasno da u ono što govori ne veruje više ni on sam. Ovaj sinoćnji govor je uvod u novu postvučićevsku Srbiju“, navela je Milenković Kerković.

Ona je rekla da „lažne patriote, lažne demokrate i lažni ekolozi, svi koji podržavaju ovo na šta je Vučić bio spreman – priznanje suvereniteta Kosova i uvođenje sankcija Rusiji – mogu da idu zajedno sa Vučićem u političku istoriju“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.