Dveri u proglasu vlastima: Odgovaraćete zbog epidemije laži i bezakonja

Srpski pokret Dveri uputio je danas proglas u kojem je poručio predstavnicima vlasti da će morati da odgovaraju zbog „epidemije laži i bezakonja“, zbog svega što su uradili „našem narodu i državi, dovodeći u opasnost javno zdravlje i ustavni poredak“.

„Promena vlasti neće značiti samo odlazak jedne i dolazak druge garniture vlastodržaca, a da sve ostane isto kao toliko puta do sada, već promenu kompletnog korumpiranog političkog sistema koji ovde traje 30 godina, a koji je u vreme ove vlasti doživeo vrhunac“, poručile su Dveri.

„Možete da radite šta hoćete, ali ne i dokle hoćete“, upozoravaju iz tog pokreta.

„Već jednom ste u julu osetili bes i glas naroda zbog svih laži i manipulacija kojima ste se služili. Možda trenutno dok traje ova misteriozna bolest i ljudi oko nas umiru možete da izbegavate odgovornost, ali od nje ne možete pobeći“, navele su Dveri.

„Toliko je razloga za vašu smenu i krivičnu odgovornost: od izdaje Kosova i Metohije, preko kriminala i korupcije do urušavanja demokratije i svih državnih institucija, ali ono što radite za vreme ove pandemije biće kap koja je prelila čašu laži i bezakonja, zbog koje ćete izgubiti vlast“, naglasile su Dveri u proglasu protiv epidemije laži i bezakonja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.