U trendu

Dveri: Vlast preduzela radikalne mere protiv nas i SzS

Dveri su saopštile danas da je u toku najveći udar vlasti na taj pokret do sada, ali da veruju da će i to izdržati i zajedno sa gradjanima na protestu u 18.00 u Beogradu uspešno reći ne nasilju u društvu.

U saopštenju, Dveri su ocenile da je vlast u nameri da uništi taj pokret „upregla kompletnu medijsku mašineriju“ i saradnike koji im pomažu u zamenu za oslobadjanje krivičnih odgovornosti za koje se terete.

Po oceni Dveri, vlast je preduzela „radikalne mere“ iz straha od uspeha gradjanskog protesta protiv nasilja, probijanja medijskog mraka i rasta Dveri i Saveza za Srbiju kao najozbiljnijih oponenata vladajućeg režima.

„Nikako drugačije ne možemo da vidimo ovu hajku na Dveri i Boška Obradovića lično“, dodaje se u saopštenju Dveri.

Povodom navoda o pretnjama Boška Obradovića bivšoj odbornici Dveri Jeleni Djordjević, u saopštenju se dodaje da je to „žena koja je promenila četiri stranke i nigde nije imala uspeha i koja je Dverima pre dve godine ukrala mandat, a sada iznosi neistine o pretnjama“.

„Posebno nam je žao što ni naš dojučerašnji član Srboljub Mickić nije uspeo da se odupre ponudi vlasti. Posle odredjenih prijava protiv njega, za koje je nama tvrdio da su neosnovane, očigledno se nagodio za brisanje istih u zamenu za blaćenje Dveri i Boška Obradovića“, dodaje se u saopštenju.

Dveri su dodale da su medijski napadi koje vlast organizuje na tu stranku počeli nakon što je predsednik Dveri Boško Obradović dobio medijsku pažnju i pozitivne reakcije ljudi zbog oblačenja žutog prsluka u Skupštini Srbije i pozivanja na protest.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.