U trendu

Gašić: Nisam kandidat za direktora Kontrole letenja

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Bratislav Gašić demantovao je danas pisanje medija da je jedan od glavnih kandidata za direktora Uprave za kontrolu letenja.

„Tu možete da vidite koliko su pojedini mediji stvarno objektivni i koliko barataju istinom. To je notorna laž, izmišljotina, neistina, ne znam kako bih je nazvao“, kazao je Gašić novinarima u Kruševcu.

Spekulacije da će na izbornoj skupštini Srpske napredne stranke 28. maja biti izabran za predsednika Izvršnog odbora stranke nije ni potvrdio ni demantovao.

„Duboko verujem u (predsednika SNS) Aleksandra Vučića i njegov plan za naredne četiri godine za Srbiju i apsolutno je na njemu odluka na kojoj će poziciji ko od nas biti. Moje je da pružim maksimum svojoj stranci, bez obzira na kojoj funkciji bio. To je veoma odgovorna funkcija koja iziskuje 24-četvoročasovni rad, a o tome odlučuju organi stranke i predsednik stranke“, kazao je Gašić.

On je rekao da očekuje da mladi ljudi počnu da zauzimaju značajne stranačke funkcije i da je na predsedniku stranke da predloži, a na ostalima da tajnim glasanjem biraju potpredsednike, predsednika i ostale organe.

Gašić je danas zajedno sa potpredsednikom SNS-a Nikolom Selakovićem prisustvovao svečanom otvaranju novih prostorija SNS u Kruševcu.

Prostor od 400 kvadratnih metara u širem centru grada za stranku je, kako je Gašić rekao, kupio konzorcijum do oko 800 članova SNS-a. On nije želeo da kaže koliko je to koštalo i objasnio novinarima da su „svi podaci u zvaničnim dokumentima, u ugovorima koji su overeni u sudu“.

Napomenuo je da je kruševački odbor SNS-a prvi koji je u Srbiji kupio prostorije za svoje delovanje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.