U trendu

Glišić (SNS): O kadrovskim promenama u SNS znaće se 29. maja

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je danas da će se 29. maja, nakon sednice Glavnog odbora ove stranke, znati kakvih će sve kadrovskih promena biti u SNS.

Odgovarajući na pitanje Večernjih novosti o eventualnoj smeni ministra odbrane Nebojše Stefanovića, Glišić je za taj dnevni list rekao i da SNS trenutno prikuplja zapisnike 169 odbora i da će se „pažljivo analizirati“ mišljenje njihovih članova.

Na pitanje o eventualnim promenama na gradskom i opštinskom nivou, Glišić je rekao da nakon izbora dolazi 50 odsto novih gradonačelnika i predsednika opština.

„I tokom njihovog mandata, baš kao i za vreme prethodnog, imaćemo preseke koji će nam reći ko pravi rezultate, a ko čeka da mu vreme prodje. Tamo gde se ne bude radilo, doći će do promene“, rekao je Glišić.

Predsednik Izvršnog odbora SNS je rekao i da očekuje da do kraja maja bude usvojen dokument o zvaničnom spajanju SNS i Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandra Šapića.

„Nama je važno da Šapić odlično razume našu politiku i da je spreman da joj da doprinos. Sve ostalo je manje bitno“, ocenio je Glišić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.