Gradjani šalju fotografije sa protesta Martinoviću iz SNS-a

Na društvenim mrežama pokrenuta je kampanja „Ja sam organizator“, u okviru koje gradjani šefu poslaničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Aleksandru Martinoviću šalju svoje fotografije sa uličnih „Protesta protiv diktature“.

„Kao što znate, Aleksandar Martinović je pre nekoliko dana na RTS-u pokazivao fotografije nekih od učesnika protesta i nazvao ih organizatorima. Taj potez naravno osudjujemo jer predstavlja jasno targetiranje učesnika i pokušaj zastrašivanja“, ocenili su organizatori kampanje.

Oni su u tekstu kojim su pozvali u kampanju na Fejsbuku dodali da su odlučili da ovog vikenda budu „dobre volje“ i pomognu Martinoviću da se odmori od traženja njihovih slika i „posveti se farbanju jaja“.

Dodaje se da će za to vreme Martinoviću slati fotografije na njegovu službenu adresu na Pravnom fakultetu u Novom Sadu, gde radi kao predavač.

„Bilo bi dobro da ga zatrpamo sa što više poruka. Slike takodje možete postavljati i na vaše društvene mreže uz hashtag #jasamorganizator“, navodi se u tekstu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.