U trendu

Grbović (PSG): Opozicija na dobrom putu da obezbedi 17.000 potrebnih kontrolora za biračka mesta

Predsednik Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Pavle Grbović izjavio je danas da je opozicija na dobrom putu da obezbedi 17.000 kontrolora na biračkim mestima, koliko je potrebno za predstojeće izbore i istakao da su sve opozicione organizacije „istinski predane tom poslu“.

„PSG nije infrastrukturno moćna organizacija, ali verujemo da ćemo uspeti da damo značajan doprinos i da smo već učinili dosta na popularizaciji gradjanske dužnosti odbrane glasova kroz različite, i ja verujem u dobre kampanje na društvenim mrežama“, rekao je Grbović za list Nova.

Prema njegovim rečima, koalicije Ujedinjena Srbija, koju predvode Stranka slobode i pravde, Narodna stranka i Demokratska stranka, čiji je PSG član i koalicija Moramo, koja okuplja Ne davimo Beograd, Otvorenu gradjansku platformu Akcija i pokret Ekološki ustanak imaju „solidnu medjusobnu komunikaciju“.

„Uspeli smo naše razlike, umesto povoda za svadje, da pretvorimo u prednost, jer su ove koalicije komplementarne i ukupno gledano imaju veoma širok zahvat u biračko telo. Imamo solidnu medjusobnu komunikaciju, koja može biti i bolja i imamo dobar odnos u javnosti jer ne zamaramo gradjane medjusobnim napadanjem“, kazao je Grbović.

Kako je ocenio, iz takve atmosfere mogla bi da proistekne i pobeda na beogradskim i predsedničkim izborima, kao i „vrlo ozbiljan rezultat na parlamentarnim“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar