U trendu

Haradinaj: Ni na stolu, ni iza naših ledja, granica više nikad neće biti dirnuta

Premijer Kosova u ostavci Ramuš Haradinaj izjavio je danas da je granica Kosova prema Srbiji „zauvek nedodirljiva“.

Haradinaj je tokom obilaska opštine Podujevo, koje se graniči sa teritorijom centralne Srbije, izjavio da „postignuta granica više nikada neće biti dirnuta“.

„Ovde su vrata zatvorena, granica je zauvek nedodirljiva. Ni na stolu, ni iza naših ledja, niti ispred nas ono što je postignuto više se nikada neće dotaći“, naveo je Haradinaj a preneo portal Kossev.

(Beta)

1 komentar
  1. Anonimni

    POMOZI BOŽE SRBIJI! ## # SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE DA PLATE RATNU ŠTETU ZA BOMBARDOVANJE SRBIJE OD 24.3.1999 DO 10.6.1999, SVAKAKO BEZ VRAČANJA KOSOVA OI METOHIJE SRBIJI SU SAD OKUPATORI SRBIJE!#### ZA ZLOČINE OČEKUJE SE OSUDA UJEDINJENIH NACIJA, RUSIJA I KINA NAS PODRŽAVAJU KOLIKO MOGU, AMORAJU DA VODE RAČUINA O SVOM POLOŽAJU ,….##ČETNICI SU SPASAVALI BRITANSKE I AMERIČKE PILOTE ,…## SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE I VELIKA VRITANIJA SU BOMBARDOVALI SRPSKE GRADOVE U II SV. RATU,…## NATO UBICE ,SATANE, DEVETNAEST ZEMALJA NA ČELU SA SJEDINJENIMAMERIČKIM DRŽAVAMA NA ČELU, SA NEMAČKOM, VELIKOM BRITANIJOM , TURSKOM ,.FRANCUSKOM I ITALIJOM , UZ POMOČ, HOLANDIJE, NORVEŠKE, BELGIJE , , UZ POMOČ MAĐARSKE , ,… RUMUNIJE, BUGARSKE,… UZ PODSTICANJE SLOVENIJE, HRVATSKESU NEZAKONITO BOMBARDOVALI SRBIJU OD 24.3.1999 DO 10.6.1999 , SEDAMDESET I OSAM DANA (78 DANA) I NAPRAVILI ŠTETU 200 MILIJARDI EVRA , UBILI LJUDE , RANILI, SA OSIROMAŠENIM URANIJUMOM IZAZVALI MNOGOBROJNA TEŠKA AUTOIMUNA OBOLJENJA SRPSKOG STANOVNIŠTVA, RAZORENA PRIVREDA, , KORISTILI SU ZABRANJENE NAPALM I KASETNE BOMBE , OKUPIRALI SU KOSOVO I METOHIOJU, IZAZVALI , POMOGLI GENOCID SRBA NA KOSOVU I METOHIJI, PREKO 200.000 IZBEGLIH SRBA SA KIM, NAPRAVILI NAJVEČU NATO BAZU U EVRPOPI – B O N D S T I L ( KOD GNJILANA) , ŠETAJU SE VOJNICI I ORUŽJE NATO PO SRBIJI (VAN KOSOVA I METOHIJE) , ,… , DALEKO VAM LEPA KUĆA , N A T O ,…, SAČUVAJ SRBE BOŽE! NATO I VOJNA SILA VELIKIH ZEMALJA (RUSIJE, KINE, ,…) MOŽE DA UNIŠTI ČOVEČANSTVO, PREVIŠE JE ORUŽJA , … POMOZI BOŽE SRBIJI! 333 ####

Napišite komentar