U trendu

Izmedju SPS i SNS nema političkih nesuglasica

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da veruje da ta stranka na izborima može da osvoji pola miliona glasova, kao i da nema političkih nesuglasica izmedju socijalista i Srpske napredne stranke (SNS) premijera Aleksandra Vučića.

„Političkih, kada je reč o ciljevima i o tome za šta smo se i mi i oni jasno opredelili – nema. Ličnih svakako da ima. I trudim se da ih upravo tako doživljam i da ne učestvujem u njima“, kazao je Dačić u intervjuu za list Danas.

On je rekao da ne razmišlja o ministarskom mestu, kao ni mestu premijera, već da samo očekuje izbore i što bolji rezultat na njima.

„Već sam bio premijer, zašto bih se na to vraćao. Šalim se, naravno, pričao sam o svojoj političkoj poziciji, o političkoj sceni u Srbiji i rasporedu snaga na njoj“, kazao je Dačić.

Na pitanje da li će se kandidovati za predsednika Srbije, Dačić je reka da bi bio“ozbiljan politički diletant“ kada bi se na bilo koji način bavio predsedničkim izborima koji će biti održani sledeće godine, a ni ovi izbori nisu završeni.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.