U trendu

Janković: Ko priprema kradju treba da strahuje

Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković izjavio je večeras u Kikindi da „straha više nema“ i da „strah treba da se javi jedino kod onih koji danas pripremaju kradje, zloupotrebljavaju institucije, gase novine, cepaju plakate i teraju ljude u smrt“.

„Pogledajte vaš grad, divan je! I samo ovo će biti vaš grad. Nemamo pravo da dozvolimo da nas neko istera iz našeg grada, vaše Vojvodine, vaše Srbije. Ovo je naše! Sve što nam treba, imamo“, rekao je Janković.

On je okupljenim gradjanima i gradjankama rekao da nemaju pravo da dozvole da ih neko istera iz sopstvenog grada i zemlje.

„Ne treba da se plaše mene. Treba da se plaše institucija i zakona, a imaćemo ih ponovo veoma brzo. Završavam ne sa uobičajenim pozdravom – do pobede, jer onaj prvi dan i svi naredni dani od pobede su nam ključni. Budite i tada tu kao što ste ovde sada, još glasniji i odgovorniji, i posle! I sve će biti moguće! Ja nemam pravo da ustuknem, da se promenim, da zaboravim, da se prodam. A nemate ni vi“, rekao je Janković.

Janković je u Kikindi danas prisustvovao otvaranju izložbe karikatura Predraga Koraksića – Koraksa.

Čuveni karikaturista koji je podržao Jankovićevu kandidaturu, rekao je da predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić „treba da dobije Nobelovu nagradu, jer je uspeo u nečemu u čemu niko nije pre njega“.

„Mnogi naučnici su pokušavali da vrate vreme unazad, mnogi su i filmovi snimljeni, ali sve je to fikcija… Ali ovi naši – Aleksandar Vučić i bratija – uspeli su da nas vrate 50 godina unazad. Trebalo bi da dobiju Nobelovu nagradu, jer uspeli su u nečemu u čemu niko nije do sada“, rekao je Koraks.

Filmski redielj Janko Baljak rekao je da na predsedničkim izborima 2. aprila „izbor ne može biti jednostavniji“, a da trka nikada nije bila neravnopranija za šta se „pobrinuo“ Vučić.

„Pozdravljam vas u ime Srbije koja je odlučila da na izborima 2. aprila glasa za Sašu Janakovića“, rekao je Baljak i dodao da u ovako lošoj situaciji Srbija nije bila ni u vreme Slobodana Miloševića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar