U trendu

Još šest aktivista uhapšeno u Novom Sadu na Šodrošu (VIDEO)

Pripadnici novosadske interventne policije uhapsili su danas aktiviste koji su pokušali da blokiraju put kamionu koji je došao da pokupi trupce oborenih stabala na Šodrošu, tako što su seli pred njega.

Među šestoro uhapšenih su i Brajan Brković iz građanskog pokreta „Bravo“, kao i Mladen Cvijetić i Radivoj Jovović iz novosadske kancelarije „Zajedno“.

Nakon što su aktivisti uhapšeni, kamion je prošao i započet je utovar trupaca.

Aktivista kojih je od jutros bilo u malom broju, sada gotovo da i nema, ali je i dalje prisutan veliki broj pripadnika policije u opremi za razbijanje demonstracija.

Danas ranije, Aktivisti Varvara Lukač i Miloš Rakić privedeni su u policiju, nakon što su pokušali da probiju kordon koji je na novosadskom Šodrošu postavljen u ranim jutarnjim časovima kako bi se omogućila seča stabala na trasi novog mosta preko Dunava.

Aktivisti Varvara Lukač i Miloš Rakić privedeni su u policiju, nakon što su pokušali da probiju kordon koji je na Šodrošu postavljen kako bi se omogućila seča stabala na trasi novog mosta preko Dunava #sodros #NoviSad #vojvodina #srbija #autonomija

➡ https://t.co/k54t7OC1Ot pic.twitter.com/czQowKNr57

— Autonomija Info (@autonomijandnv) March 24, 2023

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.