U trendu

Jovanović: LDP na izbore u Beogradu izlazi sa svojom listom i novim ljudima

Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da ta stranka izlazi samostalno na izbore u Beogradu zakazane za 4. mart sa listom na kojoj su novi ljudi.

„Na izbore LDP izazi sa svojom listom, kao što je to uvek i radio u Beogradu, i ovo je prilika da oni koji nisu do sada bili u prvom planu, kao i oni koji se nisu bavili aktivno politikom, dobiju šansu da govore o Beogradu u kojem žele da žive i rade“, naveo je Jovanović u pisanoj izjavi.

On je rekao da LDP ima ambciju da kandiduje drugačiju politiku i ljude koji će tu politiku predstavljati.

„Sam način izlaska na izbore, ideje koje ćemo kandidovati i ljudi koji će biti nosioci kampanje biće jasna poruka da razumemo šta gradjani u ovom trenutku traže od političkih partija i koje su njihove potrebe“, rekao je Jovanović.

On je rekao da Beograd ne zaslužuje prljavu kampanju i da je atmosfera koja prati raspisivanje izbora „karakteristična i toliko puta vidjena i u Srbiji i u Beogradu“.

„Onima koji u ovim izborima učestvuju želimo da poručimo da u svojim nastupima i izjavama manje razmišljaju o svom ličnom komforu i poziciji i da kampanju shvate kao priliku da smirimo tenzije u društvu i smanjimo unutrašnje podele koje postoje“, naveo je Jovanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.