Karić: U narednih pet godina u Srbiji neće biti nezaposlenih

Predsednik Pokreta Snaga Srbije (PSS) Bogoljub Karić izjavio je danas u Ćupriji, na mitingu podrške predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije Aleksandru Vučiču, da u Srbiji u naredih pet godina neće biti nezaposlenih.

Zahvaljujući Vučiću u Srbiji otvoreno je više fabrika nego u celom regionu, rekao je Karić, pred oko, kako PSS navodi, 5.000 ljudi i najavio da će do 2022. godine Srbija ostvariti punu zaposlenost.

Karić je, kako se dodaje u saopštenju PSS, obećao da će ponovo graditi Srbiju i izgraditi milione kvadratnih metara kao što to čini širom sveta, a da „svaka srpska kuća postane mala fabrika, u kojoj će raditi tri generacije“.

Prema rečima Karića, svi gradjani Srbije bi 2. aprila trebalo da izadju na birališta „i daju glas pobedniku – Aleksandru Vučiću“.

„Glas za Vučića je glas za Srbiju, jedinstvo, stabilnost i mir“, ocenio je Karić i dodao da je Vučić „pomirio Srbiju sa svetom“, da su mu „širom otvorena vrata u Moskvi, Berlinu, Pekingu i Vašingtonu“.

U saopštenju se dodaje da je Bogoljub Karić pre više od 15 godina proglašen za počasnog gradjanina Ćuprije, zbog „ogromne pomoći njegove porodice i kompanije u obnovi srušenih mostova i Više medicinske škole“ u tom gradu.

Na mitingu podrške Vučiću govorili su i predsednik Opštine Ćuprija i lokalnog odbora SNS Ninoslav Erić, predsednik lokalnog PSS Goran Savović i predstavnik rudara tog kraja Zoran Mitrović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.