Kladionica Mocart: Irena Vujović favorit za gradonačelnika Beograda

Kladionica Mocart (Mozzartbet) objavila je danas kvote za predstojeće beogradske izbore, a favorit za novog gradonačelnika je predsednica opštine Savski venac Irena Vujović sa liste „Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd“.

Kvota da će Irena Vujović biti novi gradonačelnik je 2,5 što znači da će oni koji na njen izbor budu uložili 100 dnara, dobiti 250 dinara u slučaju da preuzme tu funkciju.

Drugi favorit sa kvotom tri je sadašnji gradski menadžer Goran Vesić, dok je kvota na to da će Siniša Mali nastaviti da obavlja funkciju gradonačelnika Beograda 3,5.

Slede nosilac liste „Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd“ Zoran Radojičić sa kvotom četiri, predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić sa 4,5, bivši gradonačelnik Dragan Djilas sa 5,5 i aktuelni ministar rudarstva iz Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić sa 6,5.

Kvota da će Aja Jung, balerina koja je druga na listi „Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd“, biti gradonačelnica je 20, slede Andreja Mladenović sa kvotom 25, Saša Janković i Vuk Jeremić sa kvotom 30, Dragan Šutanovac koji ima kvotu 45, Zorana Mihajlović 70, Luka Maksimović 200 a Vojislav Šešelj 300.

Kvota na lidere Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića, pokreta Dosta je bilo Sašu Radulovića i Dveri Boška Obradovića je 500, koliko iznosi i kvota na direktora Beogradske filharmonije Ivana Tasovca.

Slede Živorad Nikolić sa 700, Milan Gurović, Svetislav Goncić, Branislav Milićević i Nebojša Ilić sa 750 dok Toma Fila, Jelica Sretenović, Goran Grbović i Aleksandar Karakašević imaju kvote 950.

Izbori za odbornike Skupštine grada Beograda održaće se 4. marta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.