Kladionice objavile kvote za ministarska mesta u sledećoj Vladi Srbije

Pojedine kladionice ponudile su svojim korisnicima da se klade po pitanju predstojećih izbora u aprilu, pa je kladioničarima ponuđeno da se opklade o tome ko će biti naredni premijer.

Za aktuelnu premijerku Srbije Anu Brnabić kvota je 1,10, dok je kvota da će na njeno mesto doći aktuelni ministar finansija Siniša Mali tri, a da će na čelo Vlade stati nosilac liste Srpske napredne stranke Branislav Nedimović osam.

Kvota da će se predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić vratiti na premijersku funkciju je 15, a da će članica Predsedništva SNS Zorana MIhajlović doći na tu funkciju je 20.

Najveća kvota za premijersko mesto je na tenisera Novaka Đokovića – 5.000, ista kao i za glumce Lazara Ristovskog i Svetislava Goncića, ali i jutrjubera Bogdana Ilića – Baku Prase.

Jedna od opcija je klađenje da li će pojedini političari biti ministri, pa je tako kvota za to da će aktuelni ministar Siniša Mali biti ministar i u narednoj vladi iznosi 1,01, da će Rasim Ljajić ponovo biti ministar 1,03, dok je kvota za Milana Krkobabića 1,05, a Ivicu Dačića 1,05.

Kvota da će aktuelni ministar Aleksandar Antić ostati u vladi je 1,10, dok je za njegovu stranačku koleginicu Slavicu Đukić Dejanović kvota oko 1,3, za Branka Ružića 1,3, a za to da će ministarka Jadranka Joksimović biti i u narednoj vladi 1,4. Najveća kvota za ostanak u Vladi dodeljena je ministru Nenadu Popoviću i iznosi 1,7.

(FoNet, N1)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.