U trendu

Koalicija NADA osnovala poslanički klub u pokrajinskoj skupštini i odbornički u Skupštini …

Koalicija NADA, koju čine Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) i Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), formirala je poslanički klub u pokrajinskoj skupštini i odborničku grupu u Skupštini Novog Sada, saopšteno je danas.

Iz te koalicije su naveli da će sa osam poslanika imati „najbrojniji opozicioni poslanički klub“ u Skupštini Vojvodine a sa šest odbornika, „najbrojniju odborničku grupu u Skupštini Novog Sada“.

„Na pritiske SNS, na članove obe stranke, ucene, pretnje otkazima i mobingom u javnom i privatnom sektoru i druge vidove pritisaka, odgovorili smo formiranjem zajedničkih odborničkih i poslaničkih klubova koji su sada najbrojniji u odnosu na ostale opozicione stranke“, izjavio je šef odbornika koalicije NADA u Skupštini Novog Sada, Bojan Radojević.

Dodao je da tu koaliciju „nikakvi pritisci ni ucene“ neće naterati da prihvati nemačko-francuski sporazum koji po njegovim rečima, znači predaju Kosova i Metohije.

„Mi našu politiku nećemo menjati ni po koju cenu, nego će naš odgovor biti jedinstvena borba i širenje fronta protiv usvajanja ovog sramnog sporazuma“, naveo je Radojević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar