U trendu

Kovačević (Narodna stranka): Smena direktora Ateljea 212 izvršena u potaji, kao u vreme UDBE

 Potpredsednik Narodne stranke i dramski pisac Siniša Kovačević ocenio je danas da je smena dosadašnjeg vršioca dužnosti direktora beogradskog Ateljea 212 Branimira Brstine izvršena „kao u stara dobra udbaška vremena, preko noći i leta, u vremenu u kojem glumci nisu u svojoj kući“.

Kovačević je u pisanoj izjavi ocenio da „pored televizija, jedno po jedno beogradsko i srpsko pozorište pada u ruke naprednjačkih neznalica“.

„U stolicu, u kojoj su nekad sedeli Mira Trailović, Muci Draškić, seo je gotovo anonimni partijski apartčik Novica Antić, kome je pored prevodjenja sa ruskog jezika, jedina kvalifikacija članstvu u stranci na vlasti“, naveo je Kovačević a prenela Narodna stranka.

On je ocenio da je „pored arhitektonske devastacije prestonice, sada na redu i personalna“.

„Valjda će glumci Ateljea 212 koji svoj posao obavljaju na sceni na kojoj su nekad stajali Zoran Radmilović, Bata Stojković, Drgana Nikolić, Mira Banjac, Ružica Sokić… znati da odbrane profesionalno dostojanstvo a time i dostojanstvo svih nas“, dodao je Kovačević.

Po nezvaničnim saznanjima televizije N1, za novog v.d. direktora Ateljea 212 izabran je državni sekretar u Ministarstvu kulture Novica Antić.

(Beta)

1 komentar
  1. Anonimni

    Dodik je PROZRET ,FUJ,FUJ, OD TITA JE PUN BEOGRAD „KRAJIŠNIKA“ (okupatora Srbije) ! #“TITOVČIĆI“ SE ZABAVLJAJU , U SRBIJI SU OTROV , … „POMOZI BOŽE SRBIJI“ ################################# NIJE REPUBLIKA SRPSKA (BOSNA I HERCEGOVINA) , ŠTO JE NEKAD BILA -KOD TITA,NITI POSLE NJEGA …### POMOZI BOŽE SRBIJI! ###### RASCEPILA SE REPUBLIKA SRPSKA #### NEOČEKIVANO! ######### fuj DODIK !# ## DODIK je „POPUSTIO“ SEBI,jer VRLO VEROVATNO „BI GA LIKVIDIRALI“ BRITANCI ## . ##### URADIO JE JER SE UPLAŠIO ######## DODIK je „de facto“ RAZDELIO Republiku Srpsku —— >>> ISTOČNO od Brčkog i ZAPADNO od Brčkog , …# RASCEP, PODELA BIH # OSEČALO SE „odavno “ , DA JE BIH PODELJENA , pa Banja Luka očigledno je „ZAPADNO“ ORIJENTISANA # ## AUSTRO -UGARSKA TJ: I N Č K O je POSTIGLA CILJ =slomila JEDINSTVO REPUBLIKE SRPSKE # ZAČUTAO je DODIK ! ZAČUTALA REPUBLIKA SRPSKA , NEMA VESTI O DODIKU ## Daleko je „otišao“ , NEMA POVRATKA ,OČEKUJEM „novog vođu ZA „Republiku Srpsku“ -sa SEDIŠTEM – na PALAMA, ZA Srbe iz HERCEGOVINE i iz Bosne istočno od SARAJEVA bliže DRINI(između Užica i Sarajeva ) ### #### Pomozi Bože Srbima , ma gde bili! ##### NEMA VESTI O DODIKU ##### , DODIK PRIPADA Republici Srpskoj ZAPADNO od Brčkog ###### , DODIK je „POPUSTIO“ SEBI #### ,jer VRLO VEROVATNO „BI GA LIKVIDIRALI“ BRITANCI , #### NEMA VESTI O DODIKU ! ######### DODIK je SAM izjavio :“ ONAJ KO PRISTUPI NATO JE IZDAJNIK“, „Pomozi Bože SRBIJI! Pomozi Bože Srbima , ma gde bili! Samo Srpska Pravoslavna Crkva POVEZUJE SRBE! SRBI „preko Drine “ SU „dugo živeli u Austro-Ugarskoj“, POLITIČKO JEDINSTVO SRPSKOG NARODA MOŽE USPOSTAVITI , samo Srpska Pravoslavna Crkva , „jedinstvo razlika“ , a TO JE UNIJA ILI KONFEDERACIJA SRPSKOG ŽIVLJA IZ SRBIJE uključujući Kosovo I Metohiju , SA BIH ( može MOŽDA i CG ) !

Napišite komentar