U trendu

Lazović (Ne davimo Beograd): Poslanici SNS izbegavaju odgovore, primer Brnabić

 Poslanik „Ne davimo Beograd“ u skupštini Srbije Radomir Lazović ocenio je danas da predstavnici Srpske napredne stranke (SNS) u parlamentu izbegavaju odgovore na konkretna pitanja.

Lazović je rekao da je postavio pitanje o odgovornosti premijerke u tehničkom mandatu Ane Brnabić za tešku situaciju u zemlji, veliki rast cena, o odgovornosti vlasti za dvocifrenu inflaciju, zagadjenom vazduhu…

„To su sve pitanja, i mnoga druga, koja interesuju građane, a Brnabić, umesto da odgovori, vreme za govornicom je iskoristila, odnosno potrošila, da iznese besmislice o tome kako joj ova pitanja postavlja Viola fon Kramon“, rekao je on.

Naveo je da je „to jedini način kako SNS može da odgovori na konkretna pitanja“, saopštio je Zeleno levi klub „Ne davimo Beograd – Moramo“

Brnabić je prethodno u parlamentu rekla da je koaliciju kojoj pripada Lazović napravila Viola fon Kramon i da im, kako je navela, „diktira šta treba da kažu“.

Navela je i da ih je evroposlanica „ugurala u parlament“ zahvaljući tome što su Aleksandr Vučić i SNS bili dovoljno demokratična da spusti cenzus sa pet na tri odsto.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar