U trendu

Lazović (Ne davimo Beograd): U Beogradu najveća šansa za smenu kriminalne vlasti

Aktivista inicijative „Ne davimo Beograd“ Radomir Lazović izjavio je danas da u Beogradu postoji najveća šansa za da se „smeni kriminalna naprednjačka vlast“, a da se do toga može doći kroz više programskih kolona opozicije.

„Do ovog cilja najefikasnije ćemo doći ukoliko gradjanima ponudimo više programskih kolona, tako da mogu da biraju i glasaju za ono u šta veruju, a ne da se usiljenim neprirodnim koalicijama ljudi guraju u apstinente“, kazao je Lazović za list „Danas“.

Istakao je da iako inicijativa nije za „neprincipijalne“ predizborne koalicije, ona vidi veliki prostor za saradnju s drugim opozicionim organizacijama na obezbedjivanju fer uslova, kontrole izbora, slobode medija i na „smeni režima“.

Komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da „Ne davimo Beograd“ ima višestruko veću podršku gradjana u odnosu na Stranku slobode i pravde (SSP) i druge, Lazović je rekao da su takve ocene Vučića uvek u službi „manipulacije i izazivanja sukoba medju ljudima“.

„Ne davimo Beograd poštuje i uvažava sve organizacije i pojedince koji se bore da u Srbiji bude bolje, bez obzira da li se u svemu slažemo s njima. To važi i za one sa manjom ili većom podrškom od nas“, dodao je Lazović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.