LDP: Napad Dveri na Čedomira Jovanovića pokazna vežba fašizma, upitno učešće na izborima

Napad pristalica Dveri i njihovog lidera Boška Obradovića na lidera Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomira Jovanovića i pokušaj fizičkog obračuna, pokazuju nivo svesti lažne alternative Aleksandru Vučiću, koju danas simbolizuje rasformirana i posvadjana navodna „prava“ opozicija, saopšteno je iz LDP.

U saopštenju se navodi da su Obradovićeve „sačekuše ispred institucija jalovi pokušaji da se sakrije ono sto je svakome jasno, a to je da je došao kraj svim foliranjima, laganjima i strategijama ‘prave’ opozicije koja se danas izmedju sebe obračunava gore nego sto se obračunavala sa Vučićem u ovih osam godina“.

LDP navodi i da „oni koji se zalažu za politiku Ljotićevih naslednika, ili je prećutno podržavaju, nisu nikakva alternativa Aleksandru Vučiću, već su glavni razlog toga što Aleksandar Vučić osam godina vlada bez prave opozicije“, kao i da će zbog poslednjeg napada ponovo razmotriti svoje učešće u izbornom procesu.

„Nas nije bilo u tome, niti će nas biti. LDP svoje odluke ne donosi na osnovu bilo čijih pritisaka, a posebno ne onih koji su pristali da dele društvo, misleći da će tako naći šansu za sebe. Kada su videli da to isto društvo sa gnušanjem odbacuje njih kao što drugi deo društva odbacuje Vučića, postali su agresivni prema svakome ko im se nije poklonio i pristao da zajedno sa njima bude klovn i politički diletant“, navodi se u saopštenju.

LDP navodi da će „zbog ovakvih i sličnih situacija koje se ponavljaju, sa sve dramatičnijim uvodima i napadima u narednim danima doneti odluku o svom daljem učestvovanju u izbornom procesu, jer ovakva atmosfera koja se stvara od strane razudjenih pojedinaca može odvesti celo društvo u propast i medjusobne sukobe“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.