U trendu

Lutovac: U slučaju Milovanovića videćemo da li postoji pravosudje ili državom upravlja kriminal

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac, koji je dočekao Dragana Milovanovića Crnog kada je pušten iz pritvora da se brani sa slobode, rekao je danas da će „pravosudje pokazati da li državom upravljaju institucije ili organizovani kriminal“.

„Za nas u DS nema ničeg važnijeg od solidarnosti i borbe za javni interes. Branićemo svakog čoveka koji se nadje na udaru režima, baš kao što smo prethodnih dana bili tu za Milovanovića, i nećemo odustati sve dok se zajedno sa gradjanima ne izborimo za to da živimo u normalnoj državi gde policija štiti gradjane i hapsi kriminalce,“ izjavio je Lutovac, prenela je DS.

Kako je istakao, „sada je na potezu pravosudje, videćemo da li pravosudne institucije postoje u ovoj državi, ili su u funkciji organizovanog kriminala“.

„Insistiramo na procesuiranju onih koji su naredili policiji da se povuče i na privodjenju i krivičnim prijavama vozača bagera i maskiranih huligana koji su tukli gradjane. Ako se to ne desi, biće potpuno jasno da ovde više nema države, već da mafija u potpunosti odlučuje o našoj sudbini“, rekao je Lutovac.

Kako je DS navela, Milovanović je „hrabri Šapčanin koji je zaustavio bager koji je krenuo na gradjane okupljene na protestu, u subotu, kada se policija povukla u dogovoru sa kriminalcima“.

  // Da li bi istopolni brakovi trebalo da budu priznati u svim evropskim zemljama?   //

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)