najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Mali: Još nije utvrdjeno ko je srušio objeke u Savamali

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da još nije utvrdjeno šta se desilo i ko je u noći izmedju 24. i 25. aprila srušio nekoliko privatnih objekata u Savamali.

„Ja se apsolutno osećam bezbedno s obzirom da niko još nije ni utvrdio šta se tamo dešava, a kada nadležni organi utvrde šta se tamo desilo, onda ćemo znati da li smo bezbedni ili nismo“, kazao je Mali novinarima u Skupštini grada.

On je dodao da nadležni organi rade svoj posao i da u rušenju objekata nije učestvovala nijedna institucija grada.

„Niti grad Beograd, niti bilo koja institucija grada nije u tome učestvovala, a ostalo prepuštam nadležnim organima“, kazao je on i dodao da se ne meša u rad ministarstva unutrašnjih poslova jer „nadležnim organima ostavlja da rade svoj posao“.

Upitan da li je taj deo grada obuhvaćen projektom „Beograd na vodi“, Mali je kazao da „taj deo jeste deo koji je vezan za izgradnju ‘Beograda na vodi’, sve od Brankovog mosta do Gazele je u planu tog projekta“.

U noći izmedju 24. i 25. aprila grupa od oko 30 nepoznatih osoba, uz pomoć bagera, srušila je nekoliko privatnih objekata u Savamali.

(Beta)

1 komentar
  1. Pera

    Ovakva izjava gradonačelnika je najblaže rečeno neodgovorna. Zar je moguće da 30 maskiranih ljudi usred Beograda, noću, nasilno, sa angažovanom mehanizacijom poruši tuđe objekte, da policija ne izađe na lice mesta i utvrdi identitet nasilnika, a pozvana je, kako se u medijima navodi, da niko ne zna ko su počinioci, a da se niko u Beogradu može osećati sigurno? Neozbiljno je pa makar bilo i od gradonačelnika.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike