Mali: Svi radovi na ulicama Beograda biće završeni do 16. novembra

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da očekuje da svi radovi na beogradskim ulicama budu završeni pre krajnjeg roka koji je 16. novembar.

„Svi radovi će biti gotovi do 16. novembra. Ja očekujem i ranije. U ponedeljak ili utorak obići ću sve radove na teritoriji grada Beograda“, rekao je Mali novinarima u Skupštini Beograda.

Mali je kazao da će do 16. novembra biti završena rekonstrukcije Bulevara oslobodjenja, Slavije i Ruzveltove ulice, a da očekuje da do polovine decembra bude otvorena još jedna saobraćajna traka na Brankovom mostu.

„Brankov most za nas je najveći problem. Mi smo uradili oko 135 ploča… Ide to svojom dinamikom, ali kako smo skidali asfalt i metalne konstrukcije uvideli smo da je sve trulo i da sve treba promeniti zbog bezbednosti dece i gradjana“, rekao je Mali.

Navodeći da je želeo da se Brankov most uradi „kako treba“ i „bez zabašurivanja“, Mali je istakao da će zbog toga radovi trajati malo duže.

„Sa petom trakom most će već biti prohodan. Ostali radovi – sve je gotovo do 16. novembra, a nadam se i neki dan ranije, što ćemo zajedno da utvrdimo u ponedeljak, utorak naredne nedelje“, kazao je Mali.

Mali je prethodno na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije u Skupštini Beograda kazao da očekuje da će radovi na ulicama Beograda biti gotovi izmedju 7. i 10. novembra.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.