U trendu

Mali: Verovatno ću podneti ostavku, neću se opet kandidovati

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da će najverovatnije podneti ostavku pre kraja mandata i da se najverovatnije neće kandidovati na narednim izborima u Beogradu.

„Najverovatnije neću biti kandidat na narednim izborima i najverovatnije ću podneti ostavku pre kraja mandata, ali odlazim ponosan na sve što je u prethodne tri godine urađeno u gradu“, rekao je Mali novinarima pre početka sednice Skupštine grada.

Na pitanje zašto to čini tek na kraju mandata, kaže da ne odlučuje on već vladajuća većina u Skupštini grada, prenosi N1.

Mali je poručio i da će podržati svakog ko bude kandidat SNS-a, a o Nikoli Selakoviću kao potencijalnom kandidatu za gradonačelnika kaže: “Nikola je moj prijatelj i sjajan čovek”.

Podsetimo, beogradski mediji objavili su da bi beogradski izbori trebalo da budu održani u decembru, što iz vladajuće Srpske napredne stranke nisu demantovali.

Ime kandidata naprednjaka za novog gradonačelnika Beograda još nije poznato, i iz te stranke poručuju da će na izbore u glavnom gradu izaći kao tim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)