U trendu

Marković: Marinika Tepić i Djilas odbili duel sa mnom jer znaju da lažu

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je danas da su funkcioneri Stranke slobode i pravde Marinika Tepić i Dragan Djilas odbili njegov poziv na televizijski duel povodom optužbi da je organizovao podvodjenje maloletnica jer „znaju da lažu i da se za laž ide u zatvor“.

„Nisu oni podneli prijavu protiv mene, nego ja protiv njih. Ja hoću da se proces vodi u institucijama, ali mi je važan i sud javnosti, sud Srbije… Ponovo ih pozivam: ‘Izadjite pred kamere, izadjite pred javnost. Na bilo kojoj televiziji, bilo gde i bilo kada. Da vidimo čime raspolažete vi, a čime ja'“, rekao je Marković.

U pisanoj izjavi, Marković je rekao da je prihvatio poziv televizije N1 da učestvuje u emisiji i da je spreman gostuje i na televizijama „na Mauricijusu, u Strazburu ili u Briselu“, ali da su Tepić i Djilas to odbili.

„Izadjite pred kamere, izadjite pred sud javnosti, ali ne na montiranim konferencijama za novinare, gde non stop lažete, a kao glavni argument vam je opet laž vašeg stranačkog funkcionera, inače kriminalca, lopova, kradljivca automobila. Izadjite pred kamere zajedno sa mnom… Ali nećete, zato što znate da ste sve slagali i zato što znate da tu neće biti vašeg kriminalca da lažno svedoči, već ću tu biti ja, koji sam do sada sve vaše laži pismeno i argumentovano demantovao.

Marković je pozvao pravosudne organe da ubrzaju taj postupak i da utvrde ko laže, kako bi što pre otišao u zatvor.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.