Marković Palma poklonio Vučiću kapu, zamolio ga da je nosi kad pada sneg

Predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, poklonio je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kapu pošto je na društvenim mrežama bilo pitanja zašto Vučić ne nosi kapu ni kada pada sneg.

Marković je na sastanku Kolegijuma Skupštine Srbije gde je kapu uručio šefu poslanika SNS Aleksandru Martinoviću, izjavio: „Molim Vučića da stavi kapu na glavu kada pada sneg.

Kapa je inače marke Lakost. A zašto markiran kačket? Zato što to nose samo najbolji na svetu kao što je Novak Đoković, a Vučić je marka za one što ga napadaju“.

„Ova kapa je simbol da su opozicionari u Srbiji od svih napada na predsednika Vučića, jedino u pravu da nije imao kapu na Zlatiboru prilikom puštanja u rad gondole“, prenela je u saopštenju Skupština Jagodine čiji je Marković predsednik.

Ocenio je da je Vučićev odlazak na Zlatibor, na teritoriju opštine kojom upravlja opoziciona Zdrava Srbija, „pokazatelj da je on uvek za sve što se dobro radi za Srbiju, pa neka se taj zove i najokoreliji opozicionar“.

Gooreći i opoziciji, Marković je rekao da „sve ostalo što su kritikovali – od toga da je izdao Kosovo, do borbe države sa pandemijom, spasavanja privrede kada je cela svetska privreda u kolapsu, da nema demokratije u Srbiji, pa sve do uredjenja Beograda, posebno kada je reč o ‘Beogradu na vodi’, ništa od tih kritika nije tačno“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.