U trendu

Masovna tuča na protestu u Novom Sadu, ima povredjenih

Neposredno nakon što je u 14.00 sati u Novom Sadu počela blokada rakrsnica Bulevara Oslobodjenja i Bulevara Narodnog fronta, odnosno Mosta slobode, došlo je do masovne tuče nakon što je dvadesetak mladića izašlo iz kolone automobila i sukobilo se sa demonstrantima.

Kako javlja reporter agencije Beta sa lica mesta, u tuči je učestvovalo stotinjak ljudi i ima povredjenih, a mladići koji su izazvali tuču su pobegli sa lica mesta.

Prema izjavama očevidaca, mladići koji su izazvali tuču su se pojavili iz pravca kolone zaustavljenih vozila, ali se nisu nalazili u toj koloni.

Nakon desetak minuta, grupa mladića koji su provocirali se vratila i došlo je do novog incidenta i opšte tuče kada je mladić iz grupe koja je provocirala bacio kamenicu u masu ljudi, nakon čega je nastao stampedo i opšta tuča.

Na licu mesta je nastala, prema izjavama očevidaca „totalna pometnja“ a ima povredjenih.

Prema informacijama sa terena ima napade i na novinare koji izveštavaju sa protesta u Novom Sadu, a snimatelj Nezavisnog društva novinara Vojvodine je isprskan direktno u oči biber sprejem od strane provokatora, dok je snimao dogadjaj.

Most slobode i taj deo Novog Sada i dalje je pod blokadom saobraćaja koju su organizovala ekološka udruženja.

Skup ne obezbedjuje policija i oni nisu intervenisali prilikom ovih incidenata.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar