U trendu

Mihajlović: Nikada nisam dala nikakav dokument Iliću

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je u utorak uveče da lideru Nove Srbije Velimiru Iliću nikada nije dala nikakav dokument ministarstva na čijem je čelu.

Povodom izjave Ilića na Radio-televiziji Vojvodina da mu je ministarka Zorana Mihajlović dala radnu verziju izveštaja Radne grupe ministarstva koja radi izveštaje o radovima na Koridoru 10 i Koridoru 11, Zorana Mihajlović je rekla da to nije istina.

Ona je kazala i da razume da llić krije kako je došao do dokumenta, ali da će nadležni učiniti sve da utvrde kako je došao do tog dokumenta.

„Lider Nove Srbije Velimir Ilić rekao je neistinu na RTV Vojvodina kada je izjavio da je od mene dobio radni izveštaj o radovima na Koridoru 10. Istina je da nikada nisam dala Velimiru Iliću nikakav dokument Ministarstva gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture“, navela je Zorana Mihajlović, a saopštilo resorno ministarstvo.

Ona je rekla da je to razlog zbog kojeg će obavestiti Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal da utvrdi kako je Velimir Ilić neovlašćeno došao u posed radne verzije izveštaja o radovima na Koridoru 10 i Koridoru 11.

Ilić je istakao da će, ako ga bude pozvao tužilac, reći da mu je dokument dala ministarka Zorana Mihajlović. „Taj izvešta mi je dala ministarka“, rekao je on.

Ministarstvo gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je u subotu saopštilo da je reagovalo pošto je Ilić novinarima dostavio dokumenta za koja tvrdi da su izveštaj o radu Koridora Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.