U trendu

Milivojević (DS): Borba protiv proizvodjača narkotika i narkodilera još jedna farsa SNS

Ukidanje pritvora Predragu Koluviji, vlasniku i prvooptuženom za organizovanje proizvodnje marihuane na poljoprivrednom dobru „Jovanjica“, prema oceni člana Glavnog odbora Demokratske stranke (DS) Srdjana Milivojevića, znači da je najavljivana borba protiv proizvodjača narkotika i narkodilera „još jedna farsa u režiji Srpske napredne stranke (SNS)“.

„Posebno frapantno zvuči podatak da sudjenje ovoj krimnalnoj grupi nije ni počelo iako je proteklo gotovo dve godine od njenog hapšenja, čime se jasno potvrdjuje da je ‘Jovanjica’ režimski i partijski projekat napredne mafijaške organizacije“, ocenio je Milivojević u saopštenju.

Prema njegovim rečima, neotpočinjanje sudskog postupka i puštanje na slobodu svih pritvorenih predstavlja „jasan dokaz koliko je društvo utonulo u kriminal“.

„Očigledno je da će, s obzirom na približavanje izbora, i ostali istaknuti članovi Srpske napredne stranke koji su sada u pritvoru, poput članova kriminalnog klana Veljka Belivuka, uskoro naći na slobodi kako bi se aktivno uključili u izbornu kampanju straha i nasilja“, ocenio je Milivojević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.