U trendu

Milivojević (DS): Šešelj na zadatku da amnestira počinioce ubistva Zorana Djindjića

Član Glavnog odbora Demokratske stranke Srdjan Milivojević ocenio je da predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavom da mu nije žao što je ubijen premijer Zoran Djindjić još jednom relativizuje taj zločin.

Milivojević je rekao i da je Šešelj time ponovo nedvosmisleno pokazao da deluje po zadatku režima Aleksandra Vučića i da u medije iznosi stavove naručene iz njegovog kabineta.

„Iznova relativizujući ovaj zločin, u svom stilu iznoseći obilje dezinformacija, osudjeni ratni zločinac Vojislav Šešelj uporno amnestira neposredne izvršioce ovog zločina, koristeći govor mržnje, obmana i jeftinog političkog spletkarenja“, rekao je Milivojević, a saopštila Demokratska stranka.

Prema njegovim rečima, tragično je što u Srbiji, „zemlji uništenog vrednosnog sistema“, o ubistvu Zorana Djindjića dezinformacije sa partijskih glasila sa nacionalnom frekfencijom šire „oni do kojih je došla policijska istraga, nedvosmisleno ih označavajući kao važne karike u tom zločinu“.

„Demokratska stranka će i ubuduće čuvati sećanje na ličnost i vizionarsko delo Zorana Djindjića, ne odustajući od politike za koju se zalagao i koju je promovisao“, kazao je Milivojević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)