U trendu

Ministarka Čomić odbila da komentariše izjavu Marinike Tepić o podvodjenju maloletnica

Ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić odbila je danas da prokomentariše izjavu potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić o podvodjenju maloletnica na žurke u Jagodini koje je, prema njenim rečima, organizovao lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

„Ne, zaista to ne bih komentarisala“, rekla je ministarka na pitanje agencije Beta, nakon konferencije o pravima žena – „Dijalogom do rodne ravnopravnosti i društvene kohezije“.

Ministarka je na toj konferenciji istakla da je važno da društvo shvati da su žene „ljudska bića, a ne teritorija koju treba gaziti ili predmet koji treba posedovati“.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je na jučerašnjoj konferenciji za novinare da su u hotel „Alfa“ u selu Končarevo kod Jagodine i u klubu i prenoćištu „Tigar“, na žurke koje je organizovao lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, dovodjene iz Beograda devojčice od 15, 16, 17 godina.

Lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma odbacio je te optužbe kao „najgnusnije laži koje je ikada čuo“ i najavio da će tim povodom, sam otići u tužilaštvo.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.