U trendu

Mirković (SNS): Napadnuti naši aktivisti i gradski odbornici tokom priprema za skup u Beogradu

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković izjavio je da su mladi aktivisti i gradski odbornici te stranke napadnuti danas tokom priprema za skup „Srbija nade“.

„U sumanutom napadu prepunom pretnji (predsedniku Srbije i SNS) Aleksandru Vučiću, najprizemnijih uvreda, pocepana su i četiri štanda. Posebno zabrinjava što je lice odkoje je sve ovo učinilo ponavljalo pretnje koje smo do sada i čuli – kako ‘nećemo još dugo’, kao i da će ‘osveta biti surova'“, naveo je Mirković u saopštenju.

On je ocenio da je nasilje prema bilo kome apsolutno nedopustivo i pozvao političke neistomišljenike da ne čine „takve i slične stvari“, naglašavajući da je „Srbija nade“ skup mira, jedinstva i pristojnih ljudi.

„Pozivam sve ljude koji vole Srbiju i žele joj dobro, koji podržavaju napredak i razvoj naše zemlje, da dođu ispred Skupštine Srbije u 19 časova, kao i da ne nasedaju na eventualne provokacije, jer nam je sada preko potreban mir i jedinstvo“, kazao je Mirković.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar