U trendu

Miroslav Aleksić u Kruševcu otvorio kancelariju narodnog poslanika

 Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić otvorio je danas u Kruševcu kancelariju narodnog poslanika u kojoj će svakog prvog četvrtka u mesecu razgovarati sa gradjanima.

„Pozivam gradjane da dodju i iznesu svoje probleme i mi ćemo se u skupštini zauzeti za njihovo rešavanje. Narod do sada nije imao nikakve koristi od poslanika u jednopartijskoj skupštini. Poslanici SNS-a iz Kruševca su glavni botovi režima i njihov zadatak je da napadaju opoziciju kao da je opozicija na vlasti, a ne da rade za gradjane“, rekao je Aleksić okupljenima.

Aleksić je istakao da je vlast „predugo pokušavala da ućutka narod i predugo se režim bogatio i saradjivao sa kriminalcima“, a istovremeno se hvalio nepostojećim istorijskim rezultatima dok se država raspadala i deca odlazila iz Srbije.

„Njihov dobar život nije naš dobar život. Došlo je vreme da se čuje vaš glas u parlamentu. Došlo je vreme da govorimo o svemu o čemu su do sada ćutali. Dosta nam je tišine i njihovih navodno istorijskih rezultata. Nećemo njihove istorijske rezultate, hoćemo da se glas naroda, glas Rasinskog okruga, glas Kruševca čuje u parlamentu“, rekao je Aleksić.

Aleksić je najavio da će svi poslanici Narodne stranke otvoriti narodne kancelarije po celoj Srbiji i da su za svakog poslanika odredjeni okruzi za koje je zadužen.

„Sve u Srbiji može da bude bolje, ali su ljude koji bi mogli nešto da promene gurnule u stranu perjanice SNS-a poput Gorana Vesića, Aleksandra Šapića, Ane Brnabić i Milorada Grčića“, rekao je Aleksić.

Kruševljani su se najviše žalili na komunalne probleme i „slabo razvijenu“ infrastrukturu, kao i na „bahatost lokalne vlasti“ koja je, kako je on rekao, pod potpunom kontrolom direktora Bezbednosno-informativne agencije Bratislava Gašića.

„Režim je stvorio lokalne gazde, poput Gašića u Kruševcu, Gorana Cvetanovića Meska u Leskovcu, Branka Malovića u Pančevu… Nismo mi njihovi robovi i Srbiju ćemo osloboditi od takvih ljudi“, zaključio je Aleksić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar