U trendu

Na hali Jezero u Kragujevcu zbog skupštine SNS-a prekriven znak sponzora SBB

Znak kompanije SBB na istoimenoj hali Jezero u Kragujevcu pokriven je velikom srpskom zastavom pred današnju vanrednu skupštinu Srpske napredne stranke.

Kako su preneli portali, postavljanje srpske zastave preko čitave strane hale na kojoj je znak kompanije SBB počelo je sinoć.

Sportsko privredno društvo „Radnički“ i Kompanija SBB su u Kragujevcu potpisali ugovor o sponzorstvu 8. avgusta 2019. godine.

Najveći kablovski operater u Srbiji uložio je sredstva u obnovu sportskog objekta, a do 2024. godine sportska hala nosiće naziv „SBB hala Jezero“.

Predstavnik Kragujevačke inicijative i odbornik u Skupštini grada Kragujevca Sladjan Rakić je ranije saopštio da je od rukovodstva Sportskog društva Radnički tražio da mu se dostavi ugovor sa kompanijom SBB, kao i ugovor o zakupu SBB hale Jezero sa Srpskom naprednom strankom, za današnju skupštinu te stranke.

„S obzirom na to da je hala Jezero, ugovorom koji tražimo, promenila ime u SBB hala Jezero, a da je zbog održavanja skupa SNS-a skinut sa jedne strane natpis SBB, a sa druge će biti prekriven, želimo da vidimo i obavestimo javnost kakve posledice možemo da očekujemo“, saopštio je Rakić.

Izrazio je nadu da vlasnik kompanije neće pokrenuti postupak naplate penala Kragujevčanima, ako je ugovorom to predviđeno.

Rakić je rekao da ukoliko rukovodstvo SBB-a bude pokrenulo naplatu penala, zahtevaće da odgovorno lice štetu nadoknadi iz ličnog budžeta.

Kragujevačka sportska hala „Jezero“ promenila je u avgustu 2019. godine ime u „SBB hala Jezero“, a ugovor o pravu korišćenja imena potpisan je na pet godina.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar