najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Nad svima koji pamte vrši se horska lobotomija

Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković ocenio je danas da se nad svima koji pamte šta je i kako bilo u nedavnoj srpskoj prošlosti vrši horska lobotomija i oni se primoravaju da zaborave.

„Srbi nisu Nemci, pa da se stide zla počinjenog i drugima i sebi. Neka se stide ti drugi, samo su njihove ruke krvave. Novoj našoj prošlosti temelj će biti neistine i samoobmane. Da ništa ne bude kako je bilo, jer nam je u tom ogledalu lice krastavo, nego da bude kako želimo da bude“, naveo je Drašković u autorskom tekstu za dnevni list Danas.

Jedan od vodja prvih masovnih demonstracija opozicije je u tekstu „Ša će biti u prošlosti“ kazao da zna šta će biti u budućnosti, ali da ne zna šta će sve biti u prošlosti.

„Biće, po svoj prilici, da u prošlosti, i to nedavnoj, onoj iz devedesetih, nismo ni živeli, pa je nismo mogli ni videti ni upamtiti. U našoj novoj prošlosti, koja se nazire i najavljuje, na krvavoj pozornici najstrašnijih zločina, stotina hiljada mrtvih i obogaljenih, miliona izbeglih i proteranih, Srbi će biti samo žrtve i mučenici“, dodao je on.

Drašković je ocenio i da ćemo u toj novoj prošlosti dobiti i novi Jasenovac, i to „Tribunal u Hagu, kako patrijarh naš, hrišćanski i proročki, zaviri u prošlost koju sada stvaramo“.

„Niko od Srba, koji su tamo osudjeni, nije skrivio nikakvo zlo ili greh. Osudjeni su samo zbog toga što su Srbi“, rekao je on.

Prema njegovim rečima, u novoj prošlosti Srbi neće nikoga napasti ni u Hrvatskoj, ni u Bosni, ni na Kosovu, neće nikoga prvi ubiti ni proterati, niti će srpski akademici, vladike, pisci i mediji raspirivati mržnju i ludilo. Srbi će svuda biti napadnuti i svuda će se samo braniti od ustaša, od mudžahedina, od balista, od Evrope i Amerike.

Kako je naveo bivši ministar spoljnih poslova, stvarna i jeziva prošlost koja se dogodila – tenkovi koji, okićeni cvećem, iz Beograda kreću na Hrvatsku, konclogori u BiH, četvorogodišnje granatiranje Sarajeva, srebrenički masakr, progon nekoliko stotina hiljada Albanaca sa Kosova, tajne grobnice albanskih civila na poligonima policije u Beogradu, u rekama i jezerima Srbije, crvene beretke, škorpioni, tigrovi, likvidacije Srba koji su žigosali zločine i zločince, sve će to morati da nestane.

„Da Bil Klinton bude kriv za Srebrenicu. Da muslimani granatiraju sebe po Sarajevu. Da Albanci, u američkoj režiji, beže sa Kosova. Da sud u Hagu bude produžetak zločina nad Srbima, onim najboljim i, naravno, nevinim. Neće i ne sme biti nikakve krivice za režim, tajne službe i aparat mržnje i smrti Slobodana Miloševića, koji je u većinskoj javnosti već uveliko rehabilitovan, za vrhovne vinovnike apokalipse iz devedesetih. U novoj i patriotskoj našoj prošlosti, njima će se podizati spomenici, a neke će proglašavati i za svetitelje“, naveo je Drašković.

(Beta)

2 komentara
  1. mkmc

    Moj petogodišnji sin 99. prestravljen i izbezumljen od straha od eksplozije skače iz kreveta tražeći zaštitu od mene. KO mi je TO priredio i KAD je SVE TO POČELO.

  2. neregistrovan

    Sećamo se, sećamo, mada bi ti voleo da smo zaboravili. Pa ponešto se i oprašta pa je lakše reći ne sećam se. Ali ti si pozivao NATO da nas bombarduje i da zadnji bastion boljsevizma uništi i jesu ubijali našu decu. Ti nemas taj osećaj jer nemaš decu, pa zato lepo ćuti, ne javljaj se više.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike