Nakić (Nova stranka): Narod u Srbiji zna kako se čisti korov i ovom će uskoro reći zbogom

Sekretar Nove stranke Djordje Nakić izjavio je večeras na protestu „jedan od pet miliona“ u Valjevu da gradjani Srbije treba da se oslobode straha od aktuelne vlasti, jer će ista „uskoro biti oterana na smetlište istorije, gde joj je i mesto“.

Nakić je na Desankinom trgu, u „Slobodnoj zoni“, rekao da narod u Srbiji „vrlo dobro zna kako se korov čisti i da će ovaj, politički, uskoro i biti počišćen“.

„Neka shvate da ih se ne plašimo i da ćemo ih za nešto manje od godinu dana oterati. Ima tamo i Centralni zatvor i neke institucije koje su možda pogodnije za pojedine od njih, npr. Padinska skela, gde imaju tri institucije, pa mogu da izaberu u koju će od njih. Ako bi ih Slavica (Djukić Dejanović) ili Sanda (Rašković Ivić) pregledale, mislim da bi ih zadržali neko vreme na opservaciji“, naveo je Nakić.

Povodom napada na opozicione aktiviste on je kazao da aktuelna vlast treba da zna da će im se „sve te razbijene glave jednog dana vratiti u pravnom obliku, moraće zbog toga da odgovaraju“.

„Za sve to će podneti račun na proleće sledeće godine, kada će ih gradjani Srbije oterati u zaborav. I zato nemojte da se plašite, ne dajte da vas zastraše i ostanite hrabri kao što ste uvek bili“, rekao je on.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.