U trendu

Napadnut kandidat za narodnog poslanika koalicije Moramo

Kandidat za narodnog poslanika koalicije „Moramo“ Rade Obradović napadnut je u toku predizbornih aktivnosti, saopštio je danas pokret Ne davimo Beograd.

Kako navodi pokret u saopštenju, Obradović je presretnut u centru Kule u petak oko 19 sati, dok je prikupljao potpise za izlazak na lokalne izbore grupe gradjana „Kritrična masa za pobedu“.

Nakon uvreda i pretnji, Obradovića je snažno udario pesnicom i oborio na zemlju suprug savetnice ministarke državne uprave i lokalne samouprave, precizirano je u saopštenju pokreta Ne davimo Beograd koji je deo koalicije „Moramo“.

Napad je prijavljen policiji, a Obradović je dobio medicinsku pomoć u Hitnoj pomoći u Kuli, odakle je upućen na Urgentno odeljenje Opšte bolnice u Vrbasu, gde su mu konstatovane povrede, otok na licu i posekotina.

Obradović je za portal Autonomija kazao da smatra da je u pitanju politički motivisan napad i da se pita „šta će se sve dešavati do izbora kada su naprednjaci na samom početku kampanje ovako počeli da se obračunavaju sa političkim protivnicima“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar