Narodna stranka: Gradjani ne mogu da registruju vozila zbog sukoba klanova unutar SNS-a

 Narodna stranka pozvala je danas ministra saobraćaja Tomislava Momirovića da Vladi Srbije hitno predloži direktora Agencije za bezbednost saobraćaja, navodeći da gradjani zbog neimenovanja direktora ne mogu da registruju svoja vozila u skladu sa zakonom.

Kako je saopšteno, potpredsednik Izvršnog odbora Narodne stranke Nikola Lakić kazao je da Agencija nema direktora zbog sukoba „klanova“ unutar vladajuće Srpske napredne stranke.

„Ti sukobi su Momiroviću i Vladi Srbije važniji od posla za kojih ih gradjani plaćaju. Momirović je najodgovorniji za stvaranje ovog problema i gradjani sada plaćaju cenu njegovog ulizištva i poltronstva prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću“, rekao je Lakić.

On je naveo da mnogobrojni gradjani, kojima je potrebno uverenje o ispitivanju vozila, već 15 dana ne mogu da registruju svoja vozila jer za to ne postoji proceduralna mogućnost bez direktora Agencije.

„Ovo nije prvi put da vlada svojom nesposobnošću namerno stvara probleme gradjanima i slične situacije se ponavljaju više puta svake godine. Vlast ne samo da nije zainteresovana da rešava probleme, već je jedino spremna da ih dodatno stvara“, rekao je Lakić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.