U trendu

Narodna stranka: Naprednjaci sprečavaju protivnike da ukažu na pravo stanje u Beogradu

 Narodna stranka upozorila je danas da „naprednjački režim nastavlja opasnu praksu“ sprečavanja političkih protivnika da gradjanima ukažu na pravo stanje u Beogradu i čitavoj Srbiji i ponude rešenja.

Iz te stranke navode da je poslednja u nizu potvrda takve prakse jučerašnje onemogućavanje odbornika kluba „Savez za Srbiju“ da se obrate gradskom parlamentu posle salvi uvreda i nepotkrepljenih optužbi koje su na njihov račun izrekli odbornici SNS-a na čelu sa Goranom Vesićem.

„Zamena teza i lažno prikazivanje dogadjaja po kojem je Dragan Djilas odgurnuo naprednjačkog odbornika dokazuje da režim ne preza ni od političkog linča neistomišljenika“, navedeno je u saopštenju.

Potpredsednik Narodne stranke i zamenik šefa odborničke grupe „Savez za Srbiju“ Nikola Jovanović rekao je da će odbornici napustiti sednicu svaki put kada im bude onemogućena replika, na koju imaju pravo po Poslovniku i da će se obratiti gradjanima preko medija.

„Nećemo dozvoliti da nas ućutkaju“, rekao je Jovanović.

Odbornici kluba „Savez za Srbiju“, koji su formirali odbornici Narodne stranke sa svojim kolegama sa izborne liste, kako je navedeno, nastaviće na svaki način da se bore da Beogradjani čuju činjenice koje dokazuju nesposobnost i korumpiranost gradskih čelnika, a cilj svakako nije „prepucavanje i valjanje u političkom blatu gradskog menadžera Gorana Vesića i gradonačelnika Siniše Malog“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.